Jesperhus: Besøg med børn

Jesperhus Blomsterpark åbnede i 1966, men der er sket meget siden da.

Jesperhus startede ved lidt af en tilfældighed, da familien Overgaard bygger et nyt hus, som er bedre at bo i for deres astmaramte søn Jesper, som gav navn til huset. I huset blev der indrettet motel og en frugt- og souvenirbutik. Alt imens passede far Niels haven, i hvilken han plantede mange smukke blomster.

Da folk begyndte at liste sig ind i haven for at beundre den, opstod idéen til Jesperhus Blomsterpark, som snart var en realitet med 44.000 betalende besøgende i bare det første år. Siden da er parken udvidet med feriecenter, vandland, zoo, diverse spisesteder og alt muligt Hugo-tematiseret!

En nysgerrig lemur ventede på papegøjeshow

Det første man kommer til i parken er en imponerende høj fyldt med blomster og junglezooen. Junglezooen byder på skildpadder, papegøjer, lemur, aber og sommerfugle foruden en masse andre dyr. Vi havde afpasset vores besøg, så vi fik set fugleshowet, der viser dyrepassernes træning med papegøjerne, og det var interessant for både børn og voksne!

Fugleshow med papegøjer

Næste stop var Dinos junglesti, som er en indendørs forhindringsbane i samme jungletema. Efter junglestien var det tid til Hugo-show, men selvom turens børn var lige i målgruppen (4 og 8 år), var candyfloss højere på listen end Hugo-showet! Jeg er dog sikker på, at Hugo-showet er glimrende! Efter en optankning af sukker gik turen til cowboy og piratlegeland, hvor der er alt fra ponyridning til krokodilleræs.

Turen var et stort hit, og jeg har absolut tænkt mig at vende tilbage og give en anmeldelse af et “voksenbesøg” i Jesperhus.

Jesperhus er stadig en familieejet virksomhed, og køres nu bl.a. af den Jesper, som det er opkaldt efter.

med emneordet , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: