Legoland

Så blev det tid til endnu en forlystelsespark – denne gang gik turen til Legoland i Billund på en regnfuld lørdag i højsæsonen!

Det er jo Danmark, så man kan aldrig stole på vejret og bevæbnet med regntøj og paraply gik turen til Legoland. Selvom det var højsæson, var der ikke så mange gæster, som jeg kunne have frygtet – måske pga. vejret, så der var ikke nogen ventetid af betydning ved de forskellige forlystelser.

“Køen” til The Temple

Der er ellers indført fast track i Legoland – de kalder det Reserve and Ride, så du slipper for at vente i kø. Det er en lidt pebret fornøjelse, men jeg kan absolut forstå, hvorfor man vil vælge det. Vi var 8 timer i parken, uden nævneværdig kø, og vi nåede slet ikke at se og prøve det hele!

Der er bl.a. kommet et nyt område til Lego Movie, som vi kun fik kastet et ganske kort blik på, inden vi ellers gik løs i Ninjago- og Legoredo-områderne, hvor vi tilbragte mest tid. Sitting Bull og Mount Rushmore husker jeg fra min barndom, men ellers byder Legoredo også på den bedste rustjebane, i min optik, nemlig Flying Eagle.

Flying Eagle

Min anden favorit var The Temple, som er en laser-skattejagt for alle aldre. Du kører igennem templet i bedste Indiana Jones-stil, og skal skyde forskellige ting med din laserpistol. Du får point for at ramme rigtigt, og så kan I ellers dyste om, hvem der er bedst. Det var overraskende sjovt, og jeg tror også den er populær på ikke-regnvåde dage!

Besøget var en generel succes, men der var to punkter, der trækker det ned. 1) App’en, som man opfordres til at hente for at give en god oplevelse, er rædselsfuld! Der er bl.a. ikke afmærket alle spisestederne, og dem der så endelig er på kortet, har ikke de rigtige åbningstider. Hvor svært kan det være? (Det sagt måtte der også gerne være lidt mere variation i udvalget af fast food, man kan købe).

2) Parkering! Så udover entré, reserve and ride, og overpris for maden, skal man også betale for parkering. Det koster 60 for en hel dag, men man skal booke det på forhånd (Man kan nemlig ikke købe det online på dagen – så går den videre til næste dag) eller købe en parkeringsbillet i parken inden lukketid. Man kan nemlig ikke betale ved parkeringbommen, når man kører ud. Skiltene siger ellers, at man betaler ved udgang, og det er jo ganske normalt, at man nu kan stikke sit kort i automaten, når man kører ud. Men nej, vi var parkeret på P1 vest, og den nærmeste billetautomat befinder sig på den anden P1 aller længst væk. Vi stikker kortet i og gennemfører købet, hvorefter automaten så oplyser os om, at den er løbet tør for papir og ikke kan printe billetten! Den anden automat kunne godt printe, men nu har vi så betalt dobbelt for den parkering! Sikke en ærgerlig afslutning på dagen!

Advertisement
med emneordet , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: