Vintage, retro og antik shopping i Midtjylland

Butikker med nøje udvalgte varer, som du ikke finder andre steder, er altid mere spændende at besøge end kæder med det samme i hver butik. Der er garanti for unikke ting, hvis du besøger disse butikker med fokus vintage, retro og antik.

Loppeladen Genbrug, Robert Fultons vej 14, 8200 Aarhus N: Ikke langt fra IKEA i Århus finder du Loppeladen Genbrug, som er en stor butik med alskens fine ting. Den er virkelig et besøg værd!

Loppeladen Genbrug

Spøttrup Antik, Nymøllevej 8, 7860 Spøttrup: Den fineste antikbutik med massevis af ting. Her er især meget indenfor stel og keramik. Tag også et kig på hjemmesiden inden et besøg.

Tingfinderiet, Buksager 9, 7860 Spøttrup: En stor gård med (næsten) alt mellem himmel og jord. Her er fine gamle franske ting og sager, glas, porcelæn og retromøbler. Absolut er besøg værd!

Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik, Kåstrupvej 20, 7860 Spøttrup: Genbrugsbutikken er lige ved siden af en genbrugsstation, og de har virkeligt mange fine ting! Alt fra legetøj til kongeligt porcelæn og møbler. Alt til rimelige priser. Vær opmærksom på de begrænsede åbningstider: tors-fredag 13.30-16.30, lørdag 10-14.

Trappen Op, Hvidbjergvej 12, 7080 Børkop: Jeg har desværre endnu ikke fysisk fået besøgt butikken, men der er heldigvis også mulighed for at købe online, hvilket jeg har benyttet mig af. Her er sjove retro fund og fine gamle smykker.

Frøken Anker, Bisballevej 12, Grundvad, 8800 Viborg: Endnu en butik jeg har til gode at besøge, men som også har butik på nettet. Her finder du mange fine gamle franske fund.

Advertisement
med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: